Få mest mulig ut av de fineste delene av fisk og kjøtt med en filetkniv som enkelt fjerner bein og fett fra råvarene. Når du mestrer fileteringsteknikken og har investert i en fiskefiletkniv, kan du mestre kunsten å lage nigiri-sushi hjemme. Legg til en skjærekniv for å skjære opp kjøttet før servering, og velg hvor tykke eller tynne skiver du vil ha, avhengig av råvaren og retten.
ZWILLING Filetkniv Gourmet 16 cm
559 NOKForged Fiskfilékniv
1 249 NOKZWILLING Filetkniv Gourmet 20 cm
629 NOKMiyabi Filetkniv / tranchérkniv Sujihiki 24 cm 5000 MCD 67
5 149 NOKGlobal Filetkniv G-21 16 cm Fleksibel
1 699 NOKGlobal Filetkniv G-30 21 cm Fleksibel
2 249 NOKNordic Chefs Filetkniv
749 NOKSatake Filetkniv Satake Houcho 17 cm
599 NOKSatake Sashimikniv Satake Houcho Sashimi 21 cm
599 NOK Bruk kode: 555806 i kassen