Poteter og rotgrønnsaker er populære ingredienser som kan serveres på mange forskjellige måter. Det første trinnet i tilberedningen av poteter og rotgrønnsaker er ofte å skrelle dem, noe som gjøres best med en potetskreller eller rotgrønnsaksskreller. Det er lett å glemme at pressede poteter er et deilig tilbehør til middagen som ikke er så vanskelig å tilberede. Spesielt hvis du har en god potetpresse. Hvis du foretrekker potetmos tilberedt på tradisjonelt vis med en potetst…
Poteter og rotgrønnsaker er populære ingredienser som kan serveres på mange forskjellige måter. Det første trinnet i tilberedningen av poteter og rotgrønnsaker er ofte å skrelle dem, noe som gjøres best med en potetskreller eller rotgrønnsaksskreller. Det er lett å glemme at pressede poteter er et deilig tilbehør til middagen som ikke er så vanskelig å tilberede. Spesielt hvis du har en god potetpresse. Hvis du foretrekker potetmos tilberedt på tradisjonelt vis med en potetst…