Farge: No color

Melitta Termoskannebrygger Look 5.0 Therm Timer

1 599 NOK

Del opp kjøpet med Elpy.
Betal fra 165 kr/md.
Les mer

Elpy logo
Termoskannebrygger Look 5.0 Therm Timer

Få antall igjen:  Levert på 6-8 hverdager

Termostraktere fra Melitta

Melitta® LOOK® Therm Timer gir langvarig kaffeglede til ønsket tid! Bare tilbered vann, kaffefilter og kaffepulver, still inn tiden, og du kan slappe av og nyte en kopp kaffe på et bestemt tidspunkt. Og takket være den dobbeltveggede, isolerte kannen i rustfritt stål holder også den andre og tredje koppen seg varm og frisk i lang tid.

Timerfunksjonen med LED-indikasjon gir en god kaffeopplevelse på et forhåndsinnstilt tidspunkt. Programmer et tidspunkt for når du vil at kaffemaskinen skal starte, og la deg for eksempel våkne opp til duften av nybrygget kaffe.

Det har aldri vært enklere å fylle og rengjøre vanntanken. Den gjennomsiktige vanntanken har et håndtak som gjør det enkelt å ta den ut av maskinen. Den lettleste doseringsskalaen gjør også doseringen svært enkel.

Kaffetrakteren har en isolert kanne av høy kvalitet som holder kaffen varm i lang tid. Den dobbeltveggede, isolerte kannen i rustfritt stål gir effektiv varmeisolasjon og gjør kannen uknuselig og støtsikker.

Glem twist-lukkingen - kannen har et glatt bryggelokk og Easy-Click-funksjon. Når kaffen brygges, renner den gjennom det lukkede lokket og er umiddelbart klar til servering i den isolerte kannen. For å åpne og lukke kannelokket - for eksempel når du skal rengjøre kannen - holder du bare ned lukkemekanismene på siden og løfter lokket opp eller legger det tilbake igjen.

Fra mild til sterk - med den patenterte AromaSelector® kan du stille inn kaffens intensitet individuelt med en enkel vri - uten å endre kaffe- eller vannmengden. Nyt favorittkaffen din akkurat slik du liker den, kopp etter kopp. En sterkere, oppkvikkende kaffe om morgenen og en mildere versjon om ettermiddagen, kanskje? AromaSelector® gir deg en aromatisk og variert smaksopplevelse.

Praktisk, svingbart filter med uttagbar filterinnsats.

For å få en velfungerende maskin, den beste kaffesmaken og lang levetid er det viktig at kaffetrakteren avkalkes regelmessig. Denne kaffetrakteren har en 3-i-1 avkalkingsbeskyttelse med programmerbart vannhardhetsnivå, avkalkingsindikasjon og et praktisk avkalkingsprogram.

Økonomisk og trygt - apparatet slår seg automatisk av 15 minutter etter at bryggingen er avsluttet. Du kan selvfølgelig også slå av kaffetrakteren når du vil.

Spesifikasjoner for maskinen
• Filterstørrelse 1x4®
• Maks. kaffemengde: 10 kopper
• Bevist sikkerhet
• Godkjent for kontakt med næringsmidler
• Maks effekt: 1 080 watt
• Opplyst ON/OFF-knapp.

Artikkelnummer: 2083433

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 599 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.

  • Moccamaster Termosbrygger 1,25 l Thermo Auto Off

    4 295 NOK
  • Melitta Termokopp Premium 350 ml Rustfri

    229 NOK
  • Melitta Termosbrygger Melitta One Therm

    2 290 NOK
  • Moccamaster Termosbrygger 1,25 l Thermo Auto Off

    4 295 NOK
  • Melitta Termokopp Premium 350 ml Rustfri

    229 NOK
  • Melitta Termosbrygger Melitta One Therm

    2 290 NOK