Levert på 7-9 hverdager
Santoku-kniver fra Robert Welch
Den prisbelønte, 17 cm dype santokukniven signature er utviklet i samarbeid med profesjonelle kokker, og har et bredt, skålformet blad for presisjonsskiver, terninger og hakking.
Kamskjellene på santokukniven skaper en luftlomme mellom bladet og maten, noe som reduserer friksjonen og bidrar til at maten ikke fester seg til bladet, slik at du kan skjære finere og mer presist. Passer til kjøtt, fisk, frukt og grønnsaker.
Dybden på bladet er ideell for å øse opp den hakkede maten rett i pannen.
Den japanske kniveggen har en vinkel på 15°, og kniven har et ergonomisk formet håndtak som gir komfort, balanse og minimerer tretthet under bruk.
også tilgjengelig: santokukniv 11 cm, santokukniv 14 cm, santokukniv 17 cm
Å velge riktig kjøkkenkniv, den beste kniven for oppgaven, gjør det enklere å tilberede et måltid. Når du velger den perfekte kniven til å skjære i skiver, terninger eller hakke, kan du jobbe nøyaktig og skjære jevnt, noe som bidrar til at maten tilberedes jevnere. Det spesialherdede, høykvalitets, tyske rustfrie stålet som brukes til våre signature kniver er slitesterkt, lett å rengjøre og vedlikeholde.
- Lengde/dybde: 30 cm
- Høyde: 2 cm
- Bredde: 6 cm
Artikkelnummer: 2017308-01-0
Share your favorites!
Bilder tagget med #ellos på Instagram.