Levert på 5-7 hverdager
Knivsett fra Satake
Serien Houcho (kniv på japansk) som, til tross for sin lave pris og diskre design, er en kniv som har sylskarp egg, er fjærlett og varer i generasjoner hvis man vedlikeholder dem. Alt fokus er lagt i å designe et svært kvalitativt blad med enkelt, men funksjonelt skaft.
Et flott knivsett i vakker oppbevaringsboks av balsatre. I treboksen ligger også en japansk yen. Den skal iht. tradisjonen gis tilbake til den man får knivene av siden det etter sigende betyr ulykke å gi bort kniver.
Settets innhold:
1. Den japanske kokkekniven, en såkalt Santoku-modell, hakker og skiver med presisjon. Den fungerer også som allroundkniv. Det høye bladet gjør at knokene dine ikke støter mot skjærefjølen. Bladlengde: 17 cm.
2. En av de mest populære japanske knivene. Det høye bladet og eggens bue gjør den perfekt til alt som har med grønnsaker å gjøre. Bladlengde: 17 cm.
3. Sashimikniven er typisk japansk. Bladet er enkeltslipt for maksimal skarphet når fisk og kjøtt skal skives med presisjon. Med denne kniven skives det meste med ett eneste snitt. Alt for å bevare kjøttets sjel iht. japansk tradisjon. Bladlengde: 21 cm.
4. En liten, hendig skrellekniv med japansk skarphet. Perfekt når du vil jobbe med et kortere blad. Bladlengde: 12 cm.
5. En av de skarpeste kokkeknivene som er å oppdrive. Knivbladets design gjør den herlig å hakke og skive med. Bladlengde: 17 cm.
6. Vakker brødkniv i japansk stil. Bladlengde 20 cm.
- Materiale: Hi Carbon Steel
- Slipevinkel 15°
- Håndtak i magnoliatre
- Slipes med stein eller keramisk bryne
Artikkelnummer: 1718870-01-0
Match med
Kompletter med
Share your favorites!
Bilder tagget med #ellos på Instagram.