Levert på 2-6 hverdager
Santoku-kniver fra Satake
Satake omo - tradisjon & håndverk satake omo santoku 三徳包丁 et perfekt og elegant santoku med en bladlengde på 17 cm. Det mykt polerte damaskusbladet er sterkt og tynt, noe som gir en svært eksklusiv følelse ved bruk. santoku betyr "tre dyder" eller "tre bruksområder" på japansk og refererer til kjøtt, fisk og grønnsaker, ettersom knivens design er optimal for alt dette. Den tynne, skarpe eggen er perfekt til både å skjære og snitte kjøtt og fisk, samtidig som den fungerer utmerket til å skjære grønnsaker i terninger, hakke løk osv. eggen er relativt "rett" mot skjærebrettet og har ikke mye krumning, noe som også er en medvirkende årsak til at den skjærer kjøtt så fint. bladet bladene bladene i omo -serien fra satake har et utrolig vakkert damaskusblad med 67 lag aus-10-stål. Dette stålet produseres av aichi steel corporation i Japan. Det er optimalt i kjøkkenkniver av høy kvalitet på grunn av sine balanserte egenskaper. aus-10 har en rockwell-hardhet (hrc) på rundt 58-60, noe som gjør det hardt nok til å...
Artikkelnummer: 2172048-01-0