Trening kan føles fantastisk. Den kan føles morsom, deilig og noen ganger nesten euforisk. Men trening kan også kjennes som en motbakke – steinete, bratt og uendelig. Så uansett om du elsker å trene eller slåss for å like det, vil vi med denne kampanjen vise at trening kan se ulik ut for alle. For god trening skjer på dine vilkår – uten å fremstå som tvang.
Vårens kampanje ble laget for å friste så mange som mulig til å trene og bevege seg etter sine forutsetninger. Uansett størrelse, bakgrunn eller tidligere treningserfaring. For trening skal føles bra og treningsklær likeså. Vår sportskolleksjon består derfor av plagg som hverken glir ned, sitter stramt eller skjærer inn. Istedenfor er de smidige når du prøver nye stillinger og myke slik at du føler deg komfortabel.
See our stories
I forbindelse med vårens sportskolleksjon fikk vi hjelp av Monika Björn, Alice Fagrell, Vanessa Kamga og Caroline Westin, som alle er aktive i hver sin idrett. Sammen viser de sesongens nye kolleksjoner i treningsformer hvor de setter bevegelse og funksjon i fokus.
I yoga ligger fokuset på kontroll over både kropp og sinn. Derfor er våre yogaklær fremstilte for å være smidige mens du utforsker nye stillinger. Gjør en hyllest til solen i myke plagg som følger hver eneste bevegelse du tar, og innta Shavasana i tekstiler som lar kroppen puste.in idrett. Sammen viser de sesongens nye kolleksjoner i treningsformer hvor de setter bevegelse og funksjon i fokus.
For yoga
Det er viktig at klærne dine orker like mye som du. For styrken skal ikke bare ligge hos deg, men også i materialet. Våre treningsklær tåler derfor slitasje, så når du tar i, er plaggene fleksible og i stand til å enkelt følge med for hver øvelse og hver repetisjon.
For workout
Vårens løpeklær fungerer like fint på gåturen som løpeturen eller shoppingrunden. Det er svale overdeler som leder bort fukt, det er vindjakker som holder tett når skyene hoper seg opp og vinden plutselig tiltar.
For running
Kvinnekroppen tar oss gjennom livet. Den gir oss styrke, energi, bevegelse og evnen til å klare oss selv. Men noen ganger sier den i fra. For å sette trening i perspektiv fikk vi hjelp av Monika Björn, Alice Fagrell, Vanessa Kamga og Caroline Westin, som alle er aktive i hver sin idrett. De vet, med flere års erfaring, hvordan man håndterer motgang i treningssammenheng. Og hvordan man sier i fra når trening føles mer som tvang enn noe gøy.
Monika Björn
Monika Björn er entreprenør innen trening og helse. Hun er yogainstruktør, trener og coach, og har dessuten skrevet flere bøker, blant andre «Stark genom klimakteriet».
Øv på å fokusere på deg selv, dine egne mål og din egen utvikling. Det er ikke bare en god øvelse i treningen, men også direkte overførbart til det virkelige livet. Så avfølg alle som gir deg dårlig energi, og omgi deg istedenfor med mennesker som er peppende, støttende og sjenerøse. Det er deg du skal tilbringe livet sammen med – sørg for å ha det skikkelig gøy på veien!
Caroline Westin
Caroline Westin er influencer og trener. Hun holder treningsøkter live via sine sosiale medier. Der deler hun også helsetips og glimt fra livet sitt på ‘Höga kusten’ i Sverige.
Jeg tror generelt at vi har godt av å senke kravene og tenke at all bevegelse teller. Det trenger ikke alltid å være en timelang treningsøkt – det kan være en lett gåtur i skogen eller en tabata-økt på 15 minutter.
Vanessa Kamga
Vanessa Kamga er friidrettsutøver, og har deltatt i to seniormesterskap, EM i Berlin i 2018 og VM i Doha i 2019. Hun er en av to svenske kvinner som har kastet over 60 meter i diskos.
Før jeg slo igjennom i friidrett, prøvde jeg spinningklasser, basket, tennis og turn. Jeg tror man holdes tilbake av frykten for å være dårlig i noe nytt. Det er latterlig, for det er jo derfor man begynner – for å bli bedre!
Alice Fagrell
Alice Fagrell er PT, ernæringsfysiolog og foreleser. Alice har flere års erfaring med styrketrening og helse, og hjelper folk med å nå målene sine, uansett om det dreier seg om å styrke kroppen eller få en sunnere livsstil.
Våg å gjøre mer av det magefølelsen sier ja til. Blås i hva andre synes og tenker på veien, og lytt til det du føler du vil ha mer av.