9 treff sortert på

Få mest mulig ut av de fineste delene av fisk og kjøtt med en filetkniv som enkelt fjerner bein og fett fra råvarene. Når du mestrer fileteringsteknikken og har investert i en fiskefiletkniv, kan du mestre kunsten å lage nigiri-sushi hjemme. Legg til en skjærekniv for å skjære opp kjøttet før servering, og velg hvor tykke eller tynne skiver du vil ha, avhengig av råvaren og retten.

Miyabi Filetkniv / tranchérkniv Sujihiki 24 cm 5000 MCD 67

5 149 NOK

Global Filetkniv G-21 16 cm Fleksibel

1 699 NOK

Nordic Chefs Filetkniv

749 NOK

Global Filetkniv G-30 21 cm Fleksibel

2 249 NOK

Forged Fiskfilékniv

1 249 NOK

Satake Sashimikniv Satake Houcho Sashimi 21 cm

599 NOK

ZWILLING Filetkniv Gourmet 16 cm

559 NOK

ZWILLING Filetkniv Gourmet 20 cm

629 NOK

ZWILLING Trancherkniv Pro le blanc 20 cm

1 119 NOK