Hvis det er én kniv du bør ha hjemme, er det en god kokkekniv. Den kan betraktes som en generalist som kan skjære det meste som kommer i dens vei. Det finnes to typer kokkekniver, den vestlige og den som kalles Gyuto eller Santuko. Hvis det er noe du bør vite når du skal velge kokkekniv, er det at japanske kniver som Gyuto ofte er litt mer ømfintlige enn vestlige kokkekniver, noe som betyr at de må håndteres mer forsiktig for å holde lenge. En kokkekniv er det perfekte valget hvis du vil hakke alt fra små urter til større rotgrønnsaker eller kjøtt.
Dorre Knivsett Sukai 3 deler
499 NOKGlobal Knivsett Global G-4, GS-58, GS-110 3 deler
3 877 NOKDorre Kinesisk kokkekniv Akira
239 NOKFiskars Santokukniv 16cm Norr
849 NOKMiyabi Kokkekniv Gyutoh 24 cm 5000 MCD 67
5 449 NOKMiyabi Kokkekniv Gyutoh 20 cm 5000 MCD 67
5 149 NOKMiyabi Kniv Santoku 18 cm 5000 MCD 67
5 149 NOKMiyabi Kokkekniv Gyutoh 20 cm 5000 MCD
4 899 NOKMiyabi Kokkekniv Gyutoh 24 cm 5000 MCD
5 249 NOKMiyabi Kniv Santoku 18 cm 5000 MCD
4 899 NOKMiyabi Kokkekniv Gyutoh 20 cm 6000 MCT
3 199 NOKMiyabi Kokkekniv Gyutoh 24 cm 6000 MCT
3 549 NOK Les mer