Levert på 5-7 hverdager
Kokkekniver fra Satake
Kuro er en grovt hamret kniv med blad av vg-10-stål som er prosessert åtte ganger, noe som gir ekstra skarphet og hardhet på ca. 58 hrc. Det lange håndtaket av brent tre med forsterkning og skaftende av 18/8-stål gir perfekt grep, balanse og stabilitet.
Kosantoku er en liten kokkekniv. Ordet santoku betyder omtrent «tre fordeler», og en santoku brukes både til grønnsaker, fisk og kjøtt. En kosantoku er rett og slett en kokkekniv med litt kortere blad enn den vanlige santokuen. Modellen er svært populær blant de som liker litt lettere og mindre kniver.
Kuro kosantoku
Bladlengde 14 cm
Vekt 180 g
67 lag damascusstål
Håndsmidd, leveres i en vakker treeske
Fremstilt for kraft, balanse og presisjon
Skarp egg gir bedre og sunnere mat. Fine snittflater bidrar til å forhindre at råvaren mister farge, smak, saft og spenst ved tilberedning. Dessuten gjør en skarp egg at skårne råvarer holder lenger og ikke tar smak av annet i kjøleskapet.
- Lengde/dybde: 30 cm
- Høyde: 5 cm
- Bredde: 9 cm
Artikkelnummer: 1818669-01-0
Share your favorites!
Bilder tagget med #ellos på Instagram.