Hvis det er én kniv du bør ha hjemme, er det en god kokkekniv. Den kan betraktes som en generalist som kan skjære det meste som kommer i dens vei. Det finnes to typer kokkekniver, den vestlige og den som kalles Gyuto eller Santuko. Hvis det er noe du bør vite når du skal velge kokkekniv, er det at japanske kniver som Gyuto ofte er litt mer ømfintlige enn vestlige kokkekniver, noe som betyr at de må håndteres mer forsiktig for å holde lenge. En kokkekniv er det perfekte valget hvis du vil hakke alt fra små urter til større rotgrønnsaker eller kjøtt.
Dorre Knivsett Sukai 3 deler
499 NOKGlobal Knivsett Global G-4, GS-58, GS-110 3 deler
3 877 NOKDorre Kinesisk kokkekniv Akira
239 NOKFiskars Santokukniv 16cm Norr
849 NOKGlobal Kokkekniv 20,5 cm smidd
1 999 NOKFiskars All Steel Kokkekniv 20 cm
999 NOKFiskars All Steel Hakkekniv / Kjøttøks 16 cm
999 NOKFiskars All Steel Kokkekniv 13,5 cm
799 NOKSatake Knivsett Kaizen 2 deler
3 999 NOKSatake Knivsett Kaizen 3 deler
6 599 NOKKyocera Keramisk kokkekniv 16 cm
1 249 NOKRichardson Sheffield Knivsett Advantage 3 deler
319 NOK Les mer